Jeg havde aftalt en tid til behandling hos Marianne for at se, om hun kunne hjælpe mig med de spændinger, som jeg havde haft i min nakke i et par år. Jeg har brugt både kiropraktik og massage for at holde det nede, så jeg var meget spændt på, hvad Marianne kunne gøre for mig. Jeg havde ikke nogen idé om, hvad jeg skulle forvente mig af behandlingen. Så overrasket var jeg, da hun fandt frem til en blokering i min krop fra en trafikulykke, som jeg var involveret i, da jeg var 16 år. Hun fik løsnet op for blokeringen, som jeg havde fået i forbindelse med den oplevelse, og fandt yderligere frem til andre ting, der skulle rettes op på. De følgende dage kunne jeg mærke, hvordan min krop arbejdede og gav yderligere slip. Det bedste var, at udover at min krop gav slip på mine spændinger i nakken, så gav den også slip på de spændinger, som jeg har haft i ryggen over de sidste 10 år.

Jeg vil helt klart anbefale Marianne som en dygtig og grundig behandler og må sige, at behandlingen var utrolig effektiv.

 

– Karina Klemmensen

Jeg havde igennem et år døjet med smerter i min højre skulder. Smerten var især generende for min nattesøvn, hvor jeg det seneste halve år, i tiltagende form, vågnede flere gange i løbet af natten, samt vågnede meget tidligt og dermed ikke var ordentligt udsovet. Da dette også var begyndt at påvirke mit arbejde, søgte jeg hjælp hos Marianne. Jeg havde ikke tidligere erfaring med kinesiologi, men var, om end skeptisk, så dog med et åbent sind.

At jeg efter blot en behandling, allerede kunne bruge min arm fuldt ud igen og den efterfølgende morgen sov til langt op ad formiddagen, for første gang i lang tid, havde jeg ikke i min vildeste fantasi kunnet håbe på.

Jeg vil uden tvivl bruge Marianne igen, hvis jeg kommer til at stå i en lignende situation igen.

– Thomas Kjørvel

14 årig med indlæringsproblemer

Det betyder meget for Anders, at du har hjulpet ham.

Anders har fået et bedre selvværd og er blevet bedre til at tænke sig om.

Angående skole er Anders rykket rigtig meget. Han bliver klar til eksamen.

Smerter Anders har haft i nakke og knæ er fjernet.

– Laila (mor), tlf. 29 84 15 40

Følg med på Facebook